Vleesmenu 16 kilo versvoer en 1 kilo barfgroente

€ 74,95
-
+

Dit pakket bevat voor de meeste  honden tussen de 20 en 30 kilo de juiste hoeveelheid aan vleesvoeding voor een maand . Ideaal als start of testpakket, maar zeker ook handig als basis pakket.

Een volledig menu krijg je door afwisseling in vlees soorten en in de juiste verhoudingen. Met deze verschillende mixmenu's en onze groente en fruitmix hebben wij een compleet pakket samengesteld, ideaal om mee te starten en erg handig.

6 x 500 gram kip

6 x 500 gram kalkoen

3 x  500 gram barfmix

5 x 500 gram rund

5 x 500 gram eend

4 x 500 gram wildmix

3 x 500 gram lam

1 kilo versvoer barf groente, fruit en kruidenmix (goed voor 4 kilo verse groenten)

Losse verkoopwaarde 73,60

 

SKU
6k6kk3b3L5e5r4w
Waardering:
100% of 100
E-mailadres

De verschillende gemalen smaken in dit pakket bevatten de juiste verhoudingen van vlees, bot en orgaanvlees. De BARF groenten, kruiden en fruitmix kun je bij iedere maaltijd een eetlepel geven Per 10 kilo lichamsgewicht.

Praktisch en heel handig is het om een bodempje groentemix in je ontdooibak te doen en daarop een uitgepakte rol laten ontdooien. Ten eerste blijft er dan minder vlees in de rol zitten en scheelt het kliederen en ten tweede kan het vleesvocht dan in de groenten trekken waardoor deze overheerlijk wordt.

Even de groentemix laten wellen in een beetje water net voordat je de bak vult met het ontdooide vlees Kan natuurlijk ook.

Een kg groentemix staat voor 4 kg verse groente.

Meer informatie
Fabrikant Versvoer
Diersoort Overige en meerdere
Gemalen Gemalen
Eliminatie dieet Nee
Type of product Vers
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan