• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Wij

Hoe het begon 10 jaar geleden...

Alles is begonnen in 2004 toen ik in de omgeving van Utrecht een hondenuitlaatservice ben gestart. Doordat ik in aanraking kwam met veel hondeneigenaren die omgangsproblemen hadden met hun hond ben ik me gaan verdiepen in het opvoeden en trainen van honden. Ik heb de opleiding tot Kynologisch instructeur en gedragstherapeut met een goed resultaat afgerond. Naast probleemgedrag kwamen er ook vragen van mensen over welk voer het beste zou zijn voor hun hond. Het idee dat een hond een carnivoor is, een echte vleeseter sprak mij erg aan en heeft me aan het denken gezet. Wij gaven onze Ridgeback pup toen brokken met zo veel mogelijk vleesaandeel erin omdat het mij het meest natuurlijk leek. Na een maand of 5 ben ik overgestapt op 100% rauwe vleesvoeding. Dit komt het dichtst bij de natuur. In die jaren had je niet veel aanbieders van verse voeding, dat was een behoorlijke zoektocht....

Maar ook binnen de verse vleesvoeding zag ik diverse merken met toevoegingen, dat sprak me totaal niet aan. Ik wil altijd van de natuur uitgaan. De firma Haaks Barf was toen een van de eersten die een kant en klaar gemalen voeding maakte (KVV) zonder toevoegingen zoals granen, bietenpulp, mais, calcium etc. In 2004 besloot ik om verkooppunt van Haaks Barf te worden. Door het snelle succes moest ik al snel meer diepvriezers hebben, gargage en zelfs de tuin werd vol gezet. Versvoer groeide door en ik heb afscheid genomen van de hondenschool en de gedragstherapie omdat het niet meer te combineren was. We verhuisden naar een andere locatie waar meer ruimte was. Een grote passie voor verse voeding ontstond omdat het gezondheidsproblemen oploste en zorgde voor blije en energieke honden en katten.

Volledig gaan voor Versvoer...

Ik heb veel honden en katten eigenaren blij gemaakt door gezondheidsproblemen op te lossen met een voedingsadvies op maat. Doordat het aantal klanten blijft groeien hebben we inmiddels zo'n 120 m3 diepvries capaciteit nodig om iedere week vers diepgevroren voer bij iedereen thuis te kunnen leveren. Als je eenmaal etiketten op verpakkingen gaat lezen dan wordt je bewust van wat je je hond of kat nu eigenlijk geeft. Lees ze maar eens aandachtig door. Veel honden en katten ontwikkelen vroeg of laat gezondheidsklachten doordat ze een voeding krijgen dat soort ongeschikt is. Ik haal vooral veel voldoening uit het feit dat er steeds meer mensen kiezen voor verse voeding. 

De webshop Versvoer staat voor kwaliteit met een faire prijs. Wij zullen alles doen om je van dienst te zijn, dit doen we door onze kennis te delen met jou omdat wij geloven in de kracht van gezonde en natuurlijke voeding. Onze ervaring zie je terug in ons kwaliteits assortiment en onze service heeft gezorgd voor tevreden klanten. Onze honden en katten hebben recht op het beste omdat ze meer zijn dan alleen een huisdier!

De wijsheid van Ralph Waldo Emerson sprak ons daarom gelijk aan:

"THE ONLY WAY TO HAVE A FRIEND IS TO BE ONE" 

over vers voer

Met een gezonde en vriendelijke groet, Petra Riedijk