Kippenlevertjes 1000 gram

€ 2,95

Deze maat levertjes zijn ideaal om te portioneren, omdat ze plat zijn ingevroren. In lever zitten belangrijke mineralen en vitamines die in ander orgaanvlees niet of nauwelijks aanwezig zijn.

Let op dat lever een laxerende werking heeft; een maaltijd met alleen levertjes zal de dag erna in veel gevallen dunne ontlasting opleveren.

SKU
kiplever
Waardering:
93% of 100
E-mailadres

Lever maakt zo'n 3 tot 5% uit van een goed samengesteld menu. Maar veel honden vinden lever echt niet lekker. Toch zitten er belangrijke mineralen in lever.

Daarbij zou je eens kunnen proberen of je hond lams en/of geitenlever wel lust, want dat vinden veel honden en katten net wat lekkerder. Ook kan je proberen of je deze levertjes licht kan koken en dat ze dan wel lekker gevonden worden. Lukt dit, dan zou je kunnen proberen of je het steeds minder lang kookt en wellicht uiteindelijk gewoon rauw kan aanbieden.

Maar ook een andere optie is het om deze levertjes een nachtje te laten staan met dingen als pensblokjes of wat andere lekkers; na een nachtje zal de smaak van de lever wat minder sterk zijn en kunnen honden sneller geneigd zijn om deze op te eten.

We hebben ook een orgaanmix van Kiezebrink in het assortiment waar 25% levertjes inzitten mocht ook dit niet gewaardeerd worden door je hond

Meer informatie
Fabrikant Versvoer
Diersoort Kip
Gemalen Niet gemalen
Eliminatie dieet Nee
Type of product Vers
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!