Kattenvoer bestellen

Jij wilt alleen het allerbeste voor jouw kat. Bij Versvoer begrijpen we dat. Een gezond en gelukkig leven begint bij een goede basis: het eetpatroon. Als baasje beslis je wat jouw kat te eten krijgt en dit kan een moeilijke beslissing zijn. Kies je voor rauw vlees of droogvoer? Wat zijn gezonde kattensnacks? Deze vragen zijn heel normaal en we kunnen je helpen bij het bepalen van het beste dieet voor jouw vriendje. In de webshop kan je kattenvoer bestellen dat altijd oergezond en altijd vers is. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. haaks barf catfood kip 500
  -
  +
  Haaks Barf Catfood Kip 10 x 500 gram
  € 26,00
  U ontvangt 26 punt(en).
 2. haaks barf catfood kip 250
  -
  +
  Haaks Barf Catfood Kip 20 x 250 gram
  € 35,00
  U ontvangt 35 punt(en).
 3. haaks barf catfood konijn
  -
  +
  Haaks Barf Catfood konijn 10 x 500 gram
  € 40,00
  U ontvangt 40 punt(en).
 4. haaks barf konijn 250
  -
  +
  Haaks Barf Catfood Konijn 20 x 250 gram
  € 50,00
  U ontvangt 50 punt(en).
 5. haaks catfood rund 500
  -
  +
  Haaks Barf Catfood Rund 10 x 500 gram
  € 38,00
  U ontvangt 38 punt(en).
 6. haaks barf catfood rund
  -
  +
  Haaks Barf Catfood Rund 20 x 250 gram
  € 48,00
  U ontvangt 48 punt(en).
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kattenvoer online bestellen

Ieder dier (en mens) heeft andere behoeften als het gaat om voeding. De één is gevoelig voor gluten en de ander is gebaat bij graanvrij voer. Daarnaast kan je verse voeding overwegen. Het is oergezond en natuurlijk. Bij katten werpt het zijn vruchten af als ze rauw vlees gaan eten. Zo zal de vacht bijvoorbeeld binnen een paar weken zachter zijn en meer glans krijgen. Een overstap naar een dieet van rauw vlees zal geleidelijk moeten gaan, want katten zijn over het algemeen koppige eters. Ze willen graag wennen aan nieuwe voeding. Je kan de overstap wat gemakkelijker maken door er kokend water overheen te gieten. Kattenvoer bestellen gaat heel eenvoudig online bij Versvoer.nl!

Het beste kattenvoer kopen bij Versvoer

De keuze is reuze als het gaat om merken kattenvoer, maar wij hebben de keuze wat gemakkelijker voor je gemaakt. We hebben de beste merken voor je geselecteerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kat alleen het beste binnenkrijgt. Bij Versvoer geldt: vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen thuisbezorgd. De voeding voor katten is van essentieel belang voor een gelukkig huisdier en daar dragen we graag aan bij. Neem contact op als je advies nodig hebt of eens wilt sparren.