Wij kunnen geen kortingscode meer verstrekken voor het terugsturen van de isolatiezakken. De retourlabels kunnen wij nog wel afgeven.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om voor alle bestellingen die voor 15.00 uur besteld zijn, te garanderen dat ze de volgende werkdag geleverd zullen worden

 • Diepvries producten verzonden vanaf 6,95 per pakket
 • Uitgebreid assortiment
 • Afhaallocatie in Zeewolde, ruime afhaaltijden

Droog kattenvoer

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bandit kipvlees 200 gram blik

  Bandit

  Bandit kipvlees 200 gram blik

  300 g

  €2,50
  3 spaarpunten
 2. eendennek

  Versvoer

  Gedroogde kalkoen nekken 250 gram

  250 g

  Waardering:
  100%
  €4,45
  5 spaarpunten
 3. kippen nekken gedroogd

  Kippen nekken gedroogd 250 gram

  300 g

  €3,95
  4 spaarpunten

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

De laatste tijd zien we de trend dat huisdiereigenaren steeds vaker rauw vlees voeren aan hun katten. Droogvoer voor katten is echter ook nog niet afgeschreven en kan als perfecte basis dienen voor het eetpatroon van jouw kat. Je kunt er altijd nog voor kiezen om deze te combineren met vers vlees of niet. 

Wat is het beste droogvoer voor katten?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag wat het beste kattenvoer is. Wat het beste merk of welk voer het beste soort voeding is, is afhankelijk van het dier waar het om draait. Volwassen katten hebben bijvoorbeeld andere behoeftes dan kittens. Wat de katten nodig hebben, wordt ook bepaald door de levensstijl. Heb je bijvoorbeeld een actieve kat, dan is het erg belangrijk om een goed merk te kiezen die je kat voorziet van genoeg energie. Over het algemeen geldt: zet hem of haar niet te grote hoeveelheden voer voor, hierdoor blijven bijna alle katten alert en voorkom je overgewicht. 

Droog kattenvoer bestellen

Op onze website kun je heel gemakkelijk droogvoer voor katten bestellen. Met het gebruik van droog kattenvoer garandeer je een goede basisvoeding voor je kat En het mooie is: heb je op werkdagen voor 15.00u bestelt, dan heb je de voeding morgen al in huis! Vind je het moeilijk om te bepalen welke soort voeding het beste en welke minder goed bij jouw kat passen? Neem dan gerust contact op! Wij weten wat de meeste katten nodig hebben en kunnen daardoor een concreet advies doen voor jouw kat.