• Bestellingen worden bezorgd voor €5,95
 • Geen minimum bestelbedrag
 • Uitgebreid assortiment

Vers vlees voor de kat

1-12 van 62

Van hoog naar laag sorteren
 1. Carnibest Natuurvoer (Kat)

  Carnibest Natuurvoer (Kat)

  €6,04
  7 spaarpunten
 2. Carnibest Vleesmix (Kat)

  Carnibest Vleesmix (Kat)

  €6,04
  7 spaarpunten
 3. KB Mix Konijn

  KB Mix Konijn

  €6,40
  7 spaarpunten
 4. KB Mix Kip

  KB Mix Kip

  €4,78
  5 spaarpunten
 5. KB Mix Eend

  KB Mix Eend

  €7,02
  8 spaarpunten
 6. KB Mix Zalm

  KB Mix Zalm

  €4,80
  5 spaarpunten
 7. KB Mix Lam

  KB Mix Lam

  €6,38
  7 spaarpunten
 8. KB Mix Rund/Kip

  KB Mix Rund/Kip

  €4,98
  5 spaarpunten
 9. KB Mix Kalkoen

  KB Mix Kalkoen

  €6,29
  7 spaarpunten
 10. KB Mix Fazant

  KB Mix Fazant

  €6,53
  7 spaarpunten
 11. KB Mix Rund

  KB Mix Rund

  €5,47
  6 spaarpunten
 12. KB Mix Vis

  KB Mix Vis

  €5,11
  6 spaarpunten

1-12 van 62

Van hoog naar laag sorteren

Kattenvoer online bestellen

Ieder dier (en mens) heeft andere behoeften als het gaat om voeding. De één is gevoelig voor gluten en de ander is gebaat bij graanvrij voer. Daarnaast kan je verse voeding overwegen. Het is oergezond en natuurlijk. Bij katten werpt het zijn vruchten af als ze rauw vlees gaan eten. Zo zal de vacht bijvoorbeeld binnen een paar weken zachter zijn en meer glans krijgen. Een overstap naar een dieet van rauw vlees zal geleidelijk moeten gaan, want katten zijn over het algemeen koppige eters. Ze willen graag wennen aan nieuwe voeding. Je kan de overstap wat gemakkelijker maken door er kokend water overheen te gieten. Kattenvoer bestellen gaat heel eenvoudig online bij Versvoer.nl!

Het beste kattenvoer kopen bij Versvoer

De keuze is reuze als het gaat om merken kattenvoer, maar wij hebben de keuze wat gemakkelijker voor je gemaakt. We hebben de beste merken voor je geselecteerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kat alleen het beste binnenkrijgt. Bij Versvoer geldt: vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen thuisbezorgd. De voeding voor katten is van essentieel belang voor een gelukkig huisdier en daar dragen we graag aan bij. Neem contact op als je advies nodig hebt of eens wilt sparren.

Jij wilt alleen het allerbeste voor jouw kat. Bij Versvoer begrijpen we dat. Een gezond en gelukkig leven begint bij een goede basis: het eetpatroon. Als baasje beslis je wat jouw kat te eten krijgt en dit kan een moeilijke beslissing zijn. Kies je voor rauw vlees of droogvoer? Wat zijn gezonde kattensnacks? Deze vragen zijn heel normaal en we kunnen je helpen bij het bepalen van het beste dieet voor jouw vriendje. In de webshop kan je kattenvoer bestellen dat altijd oergezond en altijd vers is.