Wij kunnen geen kortingscode meer verstrekken voor het terugsturen van de isolatiezakken. De retourlabels kunnen wij nog wel afgeven.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om voor alle bestellingen die voor 15.00 uur besteld zijn, te garanderen dat ze de volgende werkdag geleverd zullen worden

 • Diepvries producten verzonden vanaf 6,95 per pakket
 • Uitgebreid assortiment
 • Afhaallocatie in Zeewolde, ruime afhaaltijden

BARF hondenvoer

Loading...
Huidige filters
 1. Gemalen Niet gemalen Verwijder dit artikel
 2. Diersoort Overige en meerdere Verwijder dit artikel
 3. Product type Droog Verwijder dit artikel

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. versvoer groente barfmix

  Versvoer

  Versvoer Barf groenten, fruit en kruidenmix 1000 gram

  1,1 kg

  Waardering:
  90%
  €8,85
  9 spaarpunten

1 product

Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van BARF hondenvoeding

Het voeren van rauw vlees kent vele voordelen ten opzichte van het voeren van droogvoer. Een BARF-menu kan een gezonde en glanzende vacht, minder last van tandproblemen, een minder geurende ontlasting en een betere mondgeur met zich meebrengen. Daarnaast brengt het ook voordelen voor de gezondheid teweeg: huid allergieën en digestieproblemen kunnen worden verminderd middels dit dieet. Bij ons kan je BARF hondenvoer kopen dat altijd vers en oergezond is. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan heb je het morgen al in huis! Daarna kan je het gemakkelijk in de diepvries bewaren, zodat je jouw hond altijd een portie eten voor kunt zetten.

BARF hondenvoer online kopen

UIteraard zijn bij BARF hondenvoer de ervaringen anders voor iedere hond. Elke hond heeft andere voedingsbehoeften en daar moet zoveel mogelijk op ingespeeld worden. Wil jij weten of BARF hondenvoeding geschikt is voor jouw viervoeter? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag actief met je mee welk dieet geschikt is voor jouw hond. Daarbij houden we bijvoorbeeld ook glutenvrij en graanvrij hondenvoer als optie in ons achterhoofd.

We zien een duidelijke trend in de wereld van hondenvoeding: BARF, NRV, KVV. Deze drie termen hebben allemaal te maken met rauwe voeding voor honden. BARF staat voor Biologically Appropriate Raw Food, of het meer gebruikte Bones And Raw Food. Het voeren van rauw vlees aan honden vindt zijn oorsprong lang geleden. Dit is natuurlijk ook niet zo gek, aangezien honden van nature carnivoor zijn. BARF hondenvoer bestaat uit rauw vlees en niet dragende botten, orgaanvlees, vers fruit en groenten en eventueel zuivel en eieren. De afkorting KVV staat voor Kant-en-klaar Vers Vlees (KVV) en dit verwijst naar rauw vleesvoeding dat je kant-en-klaar kunt kopen. Versvoer.nl is een van de BARF hondenvoer verkooppunten.