• Altijd vers
 • Thuisbezorgd
 • Oergezond
 • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Verzenden van diepvries producten met pakketpost

Wij horen regelmatig jullie verzendkosten zijn E 9,95 dat is duur! Dit bedrag klopt niet als men de moeite neemt om even door te lezen of echt een bestelling te plaatsen. We hebben een mooi korting systeem gemaakt naarmate de iso-box gevuld wordt loopt het percentage korting op. En je spaart punten voor nog eens extra korting. Dit kun je dan weer van de verzendkosten aftrekken, of van het totaal bedrag, wat je wilt.

Dit is het probleem op internet het moet steeds sneller, geen tijd om te lezen... te veel keus etc. dat is dan ook onze uitdaging hoe kunnen we een nieuwe bezoeker informeren. Als een nieuwe bezoeker op de homepage komt dan moet hij of zij binnen 7 seconden dat kunnen vinden wat hij zoekt anders is hij weer op weg naar een andere website. Hummm, lastig als je zoveel te vertellen hebt over je bedrijf en de producten. Zeker in ons geval dat er nog erg veel mensen informatie nodig hebben om tot goede product keuzes te komen. En waarom ze überhaupt vers voer zullen gaan geven aan hun huisdier.

Schrijf ik dit blog nu voor niets!? Want er is altijd haast. Ik gok op een langzame mentaliteitsverandering. Naïef? Misschien.

Om een bedrijf gezond te runnen met kwalitatief goede producten in het assortiment moet je extra kosten maken. Wij willen de kosten zo laag mogelijk houden door efficiënt te werken zonder het milieu uit het oog te verliezen. En de prijzen van onze producten betaalbaar houden. Belangrijk voor ons is de kwaliteit van de producten, wij kiezen voor die producenten die alles op orde hebben, kwaliteit, hygiëne, transport en service naar ons zij die aan alle wettelijke eisen voldoen. En wij hebben onze eigen producten Versvoer waar wij de bewaking in onze eigen handen hebben. Door met veel zorg te werken en ons te houden aan wettelijke regels werk je professioneel en professioneel werken in de hele leveringsketen kost geld! Zieken honden of katten wil niemand!! Wij willen onze klanten een hoge service bieden voor een redelijke prijs. Wij zijn geen multinational die de aandeelhouders tevreden moet houden. Wij kiezen voor het beste voor de hond en kat met goede service naar onze klanten! Natuurlijk moeten wij ook leven en verdienen wij een salaris, net als iedereen.

Opbouw kosten van verzenden, iedere doos- isobox die verzonden wordt kost totaal E 17,95 inclusief de verzendkosten. 

Deze kosten zien er zo uit:

 • De speciale isolatiezak
 • Dubbele golfkartinnen doos
 • Plakband
 • Adres sticker
 • Inkt printer
 • Opslag ( afschrijving vriescellen, electra etc)
 • Transport kosten naar distributie centrum
 • Handelingskosten (arbeid)
 • Afschrijving, plakband automaat, printer, vriezer 

Als klant betaal je E 9,95 als verzendkosten dan blijft er voor ons nog E 7 over om te betalen. Halen we hier onze korting systeem bij dan betalen wij gemiddeld E 8,50 per verzending van 1 doos, iso-box.

 

Een eerlijke gezonde bedrijfsvoering waarbij de hond en kat het uitgangspunt is. Kwaliteit en aandacht voor het milieu en een goede service en dat alles voor een redelijke prijs. Hier kiest Versvoer bewust voor!


 

Wij verzenden onze producten voor 90% met pakketpost. Dat kan middels een slimme innovatie op isolatie techniek. Wij hebben een flexibele verpakking die warmte en lichtwerend is met een hoge isolatiewaarde. De producten worden zo compact mogelijk bij elkaar verpakt waardoor er zomin mogelijk lucht in de verpakking zit. Lucht neemt altijd de omgevingstemperatuur aan deze temperatuur zal dan bijna altijd boven de 0 graden zijn. De warmte in de lucht wordt afgeven aan de koude producten waardoor het ontdooi proces sneller zal beginnen. Hoe minder lucht er aanwezig is bij diepvries producten hoe kouder het blijft in de verpakking. Bij het sluiten van de verpakking drukken we er de lucht er zoveel mogelijk uit. Omdat wij de isolatieverpakking kunnen aanpassen doordat hij vormbaar is naar het volume van de bestelling is er veel minder lucht aanwezig, zo blijven de producten veel langer bevroren.

                                                                                   

 

 

Met een buiten temperatuur van plus 25 graden zullen de diepvries producten tot ongeveer min 10 graden worden geleverd. Bij hogere buiten temperaturen in de zomer voegen we droogijs toe, dit heeft een temparatuur van min 78 graden. Zo kunnen we het het hele jaar rond onze producten verzenden zonder dat de kwaliteit wordt aangetast.

droogijs bij verzending

                 Droogijs min 78 graden

Als een bestelling binnen komt dan worden de verschillende producten bij elkaar gezocht, gecontroleerd en verpakt. De adres stikkers gaan erop. De pakketten gaan zo laat mogelijk de vriezers uit om ze dan vervolgens naar het distributie centrum te brengen van PostNL. Het wegbrengen naar het distributiecentrum doen wij zelf, zo blijven de pakketten zo lang mogelijk op min 25 graden. De pakketten worden dan binnen 24 uur geleverd, dit geeft zekerheid van kwaliteit. Het isolatie materiaal is flexibel in tegenstelling van polystyreen (piepschuim) en daardoor veel minder kwetsbaar tijdens het logistieke proces. En mochten er verpakkingen kapot gaan tijdens het logistieke proces waardoor producten ontdooid zijn, dan ontvang je alles kostenloos opnieuw.

diepvries pakket verzendingenKVV met de post 

Onze verpakking heeft een aantal voordelen op bijvoorbeeld de veel gebruikte polystyrene verpakkingen (piepschuim). 

Voordelen op een rij:

- Hoge isolatiekwaliteit + multi-reflectie technologie

- Weerstand: straling, convectie en conductie

- Flexibel en vouwbaar, minder opslag, kosten en milieu sparend

- Minimale tot geen condensvorming

- Minder rommel 

- Recyclebaar materiaal 

Recycle programma met voordeel voor natuur en klant


Voordelen bestelling via pakketpost.

- Pakket ontvangen wanneer je wilt

- Geen gesjouw met veel kilogrammen in de stad

- Bij warm weer moet je naar huis als je aan het winkelen bent in de stad

- Minder CO2 uitstoot

Recycle programma met klant en milieu voordeel