Wat zijn wij verheugd dat wij vanaf nu het assortiment van Anibio verkopen. Deze veel produkten kenmerken zich door hun biologische herkomst en gifvrije anti teken en vlooien artikelen.

Voor veel honden is vers voer een oplossing voor diverse gezondheidsklachten zoals vacht en huidproblemen. Door te zorgen voor een natuurlijke voeding herstellen verreweg de meeste honden en katten hun problemen. Als extra voor de vacht is zalmolie aan te raden.

Als honden en katten een verminderde weerstand hebben door gezondheidsklachten zijn ze sneller bevattelijker voor teken. De verse voeding zorgt voor meer weerstand en het verhoogt het welzijn. Nu is dit niet genoeg om geen last van teken meer te hebben en er zijn plaatsen waar er zoveel zitten dat je maatregelen moet treffen. De TicCLip en wat druppels plantaadige Melaflon zijn een uitkomst. Wij zijn tegen het gebruik van gif. Geen gif in je hond. Deze TicClip is uitvoerig getest in Duitsland en wordt daar al een paar jaar verkocht met resultaat. Wij horen regelmatig verhalen over honden die met anti vlooien en tekenmiddelen behandeld worden en daardoor ziek zijn geworden.

Er komen steeds meer gewrichtsproblemen voor bij onze honden. In veel gevallen moeten daar operaties aan te pas komen. Deze problemen geven de hond ongemakken zoals stijfheid en pijn. Natuurlijk worden honden ouder en krijgen ze vaak last van hun spieren en gwrichten. Wat de hond kan helpen is glucosamine dit versoepelt en geeft verlichting aan de hond, hier zijn meerdere producten te verkrijgen.

Als honden verse voeding krijgen dan zal het tandsteen bijna verdwijnen. Dit komt door het kauwen op bot en kraakbeen zoals bijvoorbeeld kippennekken of eendennekken. Toch zijn bepaalde plaatsen lastig vrij te houden van tandsteen. Een tandsteenpoeder dat de plaque op kan lossen is een product Anibio wat we nieuw hebben in ons assortiment. De meeste honden laten niet gauw blijken dat ze last hebben van hun gebit. Als je het merkt dan is een bezoek aan de dierenarts de enige oplossing. Kijk het gebidvan je hond en kat regematig na, voer vers en gebruik ter ondersteuning een product wat tandsteen oplost. Dit bespaard je een rit(ten) naar de dierenarts wat veel honden niet leuk vinden. En het scheelt je een consult en behandeling, hond blij en de baas blij.

Multivitamines kun je overal kopen voor zowel mens als dier. Heeft een hond of kat dat wel nodig? Wij vinden van wel en metname omdat doorhet verwerken, malen en snijden en het invriezen een groot deel van de B vitamines verdwijnen. Als onderhoudsdosering geef je het huisdier meer balans. Door de huidige manier van voeden en houden van eenden, kippen, runderen, lammeren... is het de vraag of daar wel alle noodzakelijk vitamines en mineralen in zullen zitten. Deze dieren groeien niet op in de natuur waar ze dat eten wat ze willen.