Bezorgen en afhalen

Bezorgen

Wij verzenden al onze verse diepvries artikelen in speciaal super geïsoleerde verzend dozen. Door deze hoogwaardige isolatie blijft de inhoud 48 uur onder normale omstandigheden diepvries. Negentig procent van onze klanten maakt al naar volle tevredenheid gebruik van deze innovatieve oplossing. De pakketten worden zo laat mogelijk opgehaald door de distributie van PostNL Wij adviseren je om minimaal 10 kilo te bestellen zodat wij deze temperatuur kunnen garanderen: met meer massa blijft alles goed koud: als de inhoud van dit pakket niet voldoet dan versturen wij je bestelling opnieuw. heb je minder dan 7 kilo nodig dan is het advies om dag te kiezen om het te ontvangen dat je weet dat de postbezorger smorgens komt leveren. Houdt ook even rekening met eventueel (extra) vertraging als je kiest voor zaterdag leveringen.

De verzendkosten zijn berekend op gewicht. Er wordt een toeslag berekend over zwaardere pakketten wat terug te zien is in de totale verzendkosten die je betaal. In een overzicht:

diepvries tot ongeveer 7 kilo  verzendkosten 12,95 euro
diepvries tussen de 7 en 20 kilo verzendkosten 9,95 euro per pakket
diepvries tussen de 20 en 38 kilo verzendkosten 8,45 per doos/pakket
diepvries boven de 38 kilo verzendkosten 9,47 per doos/pakket

 

Als geen diepvries artikelen besteld krijg je 8 euro korting op de verzendkosten.

 

Afhalen

Je geplaatste bestelling kun je dezelfde dag nog ophalen wanneer alles op voorraad is; de website geeft tijdens je bestelling aan wanneer dat niet het geval is