• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

vuurwerk/Angst mix op basis van etherische olie: hond 0-20 kilo 5 ML

Merk:

de Vuurwerkmix is samengesteld uit een aantal etherische oliën die elkaar versterken en al uitgebreid getest. De meeste honden reageren super op deze samenstelling en komen nu heerlijk relaxed deze vuurwerk periode door.


Maar ook kan je deze mix toepassen als je een hond hebt die angstig is bij dierenarts, vuurwerk en andere stressvolle momenten.


Het volledige recept en nog veel meer informatie staat in onze geheime groep oily animals waar je toegang toe krijgt als je een premium start kit via mij besteld. heb je interesse om op deze manier ook meer mensen en dieren te helpen stuur dan even een berichtje dan help ik je graag verder.   Je hebt nog maar 1 extra olie nodig die je los bij kunt bestelen en dan kan je al met de olien die in het start pakket zitten je eigen "vuurwerk" mix maken. 

€ 12,95

Je ontvangt 13 punt(en).

vuurwerk/Angst mix op basis van etherische olie: hond 0-20 kilo 5 ML

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Vorig jaar hebben we al heel veel mensen en honden een rustige jaarwisseling mogen geven doordat de honden heerlijk rustig werden door de vuurwerk mix. Ook na oud en nieuw is deze mix in te zetten voor angstige momenten zoals dierenarts.
Toepassing van deze mix is het handigste om in de oor puntjes 1-2 druppels te masseren. Eventueel kan het ook op de voetzooltjes of je doet een paar druppels op je eigen hand en aait dan je hond.

Wil je meer weten over de toepassingen van etherische olie bij mensen en dier: zoek dan even mijn besloten Facebook groep op: Young Living petoil"

Product info

  • Type of product Droog

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. je kunt, inloggen of registreren