• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Tic Clip: DE antiteken en vlooien clip zonder gif

Merk: Anibio
werkt jarenlang zonder gif! De tic-clip hanger bevat een speciale energetisch geactiveerde laag met hoog trillingspotentieel en heeft een hoge opslagcapaciteit (tot 2 jaar).
In de omgeving van de hanger, en dus in de omgeving van het dier (ongeacht diens omvang en vachtsoort), ontstaat een bijzonder trillingsveld dat katten en honden tegen teken en vlooien beschermt.

€ 25,25

€ 23,95

Je ontvangt 24 punt(en).

tic clip

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

  • tic clip

Een tic-clip wordt met de twee bijbehorende ringen aan de halsband of aan het tuigje (materiaal maakt niet uit) bevestigd. Waar of hoe precies de tic-clip hanger wordt bevestigd, maakt in principe niet uit.


Voor katten, kittens, puppies en kleine honden (tot 15 kg) is in het algemeen één ring voldoende.  Voor grotere honden en paarden worden twee ringen geadviseerd.


Indien gewenst kan 's nachts de halsband met de tic-clip veilig worden verwijderd. Het duurt gemiddeld ongeveer 5 dagen voordat een voldoende beschermend effect wordt bereikt. Je dient wel altijd de bijgevoegde ringen te gebruiken, aangezien ook deze energetisch zijn behandeld. Vanaf de datum waarop een ring door de clip wordt getrokken, blijft de tic-clip tot 2 jaren werkzaam.


Belangrijk: Gedurende de dag moet je de hanger aan de halsband  laten hangen er kan anders geen permanente bescherming worden bereikt.


Wel zou je s nachts de halsband met de tic-clip af kunnen laten. Als je hond of kat een honden-of kattenpenning of adressenfiche draagt, raden wij aan om de tic-clip hanger van voren zichtbaar voor deze eventuele overige penningen te hangen. In enkele zeldzame gevallen kan de werking van de tic-clip kortstondig worden aangetast, bijv. bij tijdelijk minder weerstand tijdens loopsheid, na een inenting of na anderszins zeer stressvolle situaties.


Tip: Voor een zo groot mogelijke en effectieve all-round bescherming tegen teken en vlooien, kun je ter aanvulling ANIBIO tic-off voedingssupplement gebruiken wat volledig  op natuurlijke basis is. Dit kan je gewoon over het voer strooien.


Belangrijk: De tic-clip kan geisoleerde statische ladingen en informatie uit de omgeving of vanuit de drager opnemen. Daarom is het zinvol en belangrijk om de tic-clip hanger ongeveer elke 2 à 3 weken gedurende een minuut onder stromend koud water af te spoelen (de tic-clip kan hierbij aan de halsband blijven hangen).

Product info

  • Fabrikant Anibio
  • Type of product Droog

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. je kunt, inloggen of registreren