• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Stress Away Etherische olie Young Living 15ML

Merk: Young Living

100% zuivere en pure olie van Young Living. Gebruik deze olie nooit puur op je hond of kat! onder het kopje essentiële oliien wordt uitgelegd hoe je deze olie in kan zetten op gedrags en gezondheidsproblemen. Besef dat in een flesje van 15 ML wel 250 druppels zitten en je per keer 1 tot 4 druppels nodig hebt! Deze olie is verreweg de meest ingezette bij tal van gedrags problemen.


Koop je de Stress away via een groothandels account (waarmee ik je kan helpen) dan kost een flesje je nog maar 32,37!  

€ 46,80

Je ontvangt 47 punt(en).

Stress Away Etherische olie Young Living 15ML

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Een olie die zowel voor mens en dier heerlijk rustgevend werkt. Veel honden en mensen kunnen gedurende de dag overprikkeld raken van allerlei indrukken. Stress away op je polsen of in je nek smeren werkt heerlijk rustgevend zonder je focus te verliezen.
De stress away is ook goed in de ondersteuning bij onrustige honden en bevordert ook bij hun een ontspannen en diepe slaap.

Ben je zelf ook enthousiast geworden en wil je deze olie in gaan zetten en meer gebruiken dan kan je je eenvoudig aanmelden als groothandel. Hiermee krijg je gelijk al 24% korting op al je bestellingen bij young living zonder verdere (afname) verplichtingen. Neem dan even contact op voor meer informatie, dan help ik je graag verder

Ik heb een speciale besloten facebook over het gebruik van de etherische olie en dan met name gericht op toepassingen bij dieren: "young living Petoil"

Product info

  • Fabrikant Young Living
  • Type of product Droog

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. je kunt, inloggen of registreren