• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Copaiba (CBD) Etherische olie Young Living 5ML

Merk: Young Living

100% zuivere en pure olie van Young Living. Gebruik deze olie nooit puur op je hond of kat! onder het kopje essentiële oliien wordt uitgelegd hoe je deze olie in kan zetten op gedrags en gezondheidsproblemen.  Copaiba is een olie die ik verrweg het meeste inzet voor zowel mens als dier.


Besef dat er in een flesje van 15 ML wel 250 druppels zitten en je voor een hond slechts per keer 1 - 5 druppels per keer nodig hebt!


Koop je een flesje via een groothandels account waarmee ik je kan helpen dan betaal je nog maar: 48,89

€ 21,50

Je ontvangt 22 punt(en).

Copaiba (CBD) Etherische olie Young Living 5ML

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Een van de breeds inzetbare olie, omdat deze veel gebieden kan ondersteunen en een versterker is voor de werking van andere oliien in je mix.


Copaiba olie heeft een lange geschiedenis als pijnstiller bij pijn in gewrichten en maag, maar ook op andere delen kan de pijnstillende werking oegepast worden. Het is een super versneller bij wondgenezing, door wat verdunde olie ROND de wond te smeren worden ontstekingen al gauw opgelost. Een immuumsysteem dat verzwakt is of even een extra oppepper nodig heeft zal zeker gebaat zijn bij copaiba. 


Ook is Copaiba geschikt om huid irritaties te verminderen en insectenbeten te kalmeren. 


Ik zie deze olie eigenlijk als een must have in je (olie) apotheek, bij mij valt deze net als de Thieves onder "wonderolie" zulke mooie resultaten en zo'n breede inzet!
Ben je zelf ook enthousiast geworden en wil je deze olie in gaan zetten en meer gebruiken dan kan je je eenvoudig aanmelden als groothandel. Hiermee krijg je gelijk al 24% korting op al je bestellingen bij young living zonder verdere (afname) verplichtingen. Neem dan even contact op voor meer informatie, dan help ik je graag verder 


Product info

  • Fabrikant Young Living
  • Type of product Droog

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. je kunt, inloggen of registreren