• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

welke olie moet ik gebruiken

Er zijn zo veel soorten en ook zo veel honden en problemen dat ik daar nooit een concreet antwoord op kan hebben. 

 Op de site van Young Living staan alle soorten olie en olie mengsels; al deze olieen zijn via mij te verkrijgen of je wordt lid via deze link 

 

Ik zal een heel kleine opsomming geven van de meest gebruikte olie en waarvoor deze eventueel ingezet kan worden. Dit is een beknopte lijst, omdat er zo veel soorten olieen zijn en deze voor ieder mens en dier weer anders kunnen uitwerken. Zelf werk ik vaak met een mix van 2 tot 3 oliien die in de juiste verhoudingen aangeboden moet worden. Ook die mix samenstellen is voor een groot deel uit ervaringen opdoen en uitproberen in combinatie met wat de hond of kat aan reactie laat zien bij het aanbieden van een olie. 

met wat basis kennis kom je al een heel eind. Twijfel je welke olien je in moet zetten en mengen etc neem dan even contact op met mij, dan kan ik je daarin helpen. WIl je serieus en ook zakelijk aan de slag met de olie ook dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Ik ben steeds op zoek naar mensen die al dan niet in combinatie met hun huidige praktijk met deze oliien willen werken. Ondersteuning vanuit diverse kanten in kennis delen is uiteraard daarin van belang. 

lid worden

 

Frankicense: Sterk antisceptisch, helend en kalmerend, verwarmend en rustgevend op emotie, werkt super bij angsige dieren, spijsvertering, huidproblemen, vergroot het zelfvertrouwen.

Lavendel:  kalmerend en rustgeven op zowel emotie als lichaam. huidproblemen, slecht helende wonden, jeuk

Lemon: Werkt reinigend als je het in het drinkwater doet, conditie verbeteren, vlak voor de wedstrijd aan je hond laten ruiken voor focus.

Copaiba: allerlei soorten huidinfecties en wonden (zweren), infecties  aan de luchtwegen, urinewegen en maagzweren. Pijnstillende werking die vergelijkbaar is met wietolie!