• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Groenlipmossel poeder 140 gram voor de gewrichten

Merk:

Groenlipmossel poeder is aanvullende voeding voor de gewrichten van je hond of kat. Het heeft een relatief hoog gehalte aan glucosamineglycanen. Deze aminosuikers zijn nodig voor kraakbeenvorming en kraakbeensmering. Zorgt voor smering van de gewrichten en beschermt het kraakbeenOns advies is om dit product  meerdere malen per jaar in de vorm van een kuur te geven waarbij de minimaal duur van een kuur 8 weken is.

€ 18,95

Je ontvangt 19 punt(en).

Groenlipmossel poeder 140 gram voor de gewrichten

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Voor de gewrichten. Uit ervaringen van meerder mensen die hun hond een glucosamine preparaat geven blijkt dat dit niet altijd het effect heeft zoals je zou willen. Nu hebben we inmiddels ook voor de humane wereld vaak groenlipmossel extracten als je zelf gewrichtklachten hebt. Dit blijkt voor honden ook wel degelijk erg goed te werken en we horen vaker dat de hond beter reageert op de groenlipmossel dan op de glucosamine.! Onderschat ook niet wat dingen als een goede omega 3 olie kan doen voor de gewrichten en het kraakbeen (smering)


Om het gewricht met deze noodzakelijke voedingsstof te verzorgen, kan het zinvol zijn om groenlipmossel poeder aan de voeding toe te voegen Dosering:
Katten en kleine honden ong. 0,5 g per dag
Grotere honden tot 1 g per dag
Advies is om dit product als een kuurtje te geven meerdere malen per jaar. Minimaal duur van een kuur is 8 weken. 
Bij ernstige klachten dosering verdubbelen. 

Product info

  • Type of product Droog

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. je kunt, inloggen of registreren