• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

toepassings gebieden

Etherische olie kan op tal van gebieden ingezet worden en in de dierenwereld is dat met name voor gedrags problemen en of gezondheidsproblemen. 

Veel angstgedrag dat voortkomt uit stress kan aanzienlijk verminderen door het gebruik van de peace & calming of de stress away. De ene hond reageert beter op de ene mix en de ander hond beter op de andere. Ook is het mogelijk om een andere olie toe te voegen voor wat extra effect, zo kun je denken aan toevoegen van copaiba voor de algehele versterking of lavender voor weer extra rust. Veel honden vinden Vetiver en frankinsence erg fijn als ze wat meer zelfvertrouwen nodig hebbben.

voor gezondheidsproblemen kun je denken aan pijn bij artrose, ook dan zijn er verschillende olieen die behulpzaam kunnen zijn, zoals pan-away, copaiba, nutmeg, deep releef etc. ook die werking verschilt per hond en heel vaak laten honden weten welke olie ze fijn vinden. Ik zelf laat onze senior ieder dag kiezen tussen enkele olieen voof zijn pijnlijke gewrichten en deze verdun ik dan volgens een verdunningstabel om in te masseren op de pijnlijke delen. 

schijnzwangerschap is heel snel verdwenen door het gebruik van "endoflex"

algehele weerstand kan prima aangepakt worden door kokosbonbons te maken met daarin wat thieves opgelost en dan iedere dag een weerstands snoepje te geven. En dan ga ik verder nog niet in op wat deze olie voor de gezondheid van jezelf kunnen betekenen! 

 

Ik heb niet alle olieen op de website staan, maar neem gerust een kijkje op de website van Young living en wanneer je een olie wil bestellen dan kun je gewoon even contact opnemen. Uiteraard help ik je ook als je niet weet welke olie je nodig hebt en hoe je het toe moet passen.  Er zijn een aantal facebook groepen waar je veel informatie uitwisseling kan krijgen als je ook serieus aan de slag wil met deze olieen om ook andere mensen en dieren te helpen. Daarvoor moet je eerst lid worden van Young living en zo gauw je je onder mijn lidmaatschapsnummer hebt aangemeld kan ik je weer bij een aantal besloten en geheime groepen op facebook toevoegen.