De natuur is belangrijk voor ons, daarom zijn wij overtuigd dat natuurlijke verse vlees voeding voor honden en katten de enige keus is die je kunt maken. Versvoer ontwikkelt zich verder maar de basis gedachten blijft overeind. Alles wat wij doen, doen we vanuit onze overtuiging dat “de natuur” centraal moet staan.

Dit betekent dat wij verpakkingsmaterialen als niet natuurlijk zien. Wij hergebruiken de verpakkingen van onze leveranciers weer als verpakkingen. Waarom nieuw als je kunt hergebruiken? Dat was onze gedachte. We ontlasten het milieu en besparen geld. Dit geld verdwijnt niet in onze broekzak maar gebruiken we voor verdere ontwikkelingen waarbij “de natuur” weer centraal staat.

Ik zat nog met het feit dat er voor de verzendingen veel karton en de speciale iso- zakken gebruikt worden. De speciale iso -zakken voor het bevroren houden van de producten zijn vrij kostbaar. Jammer van de iso-zakken dat die maar 1 maal gebruikt werden. Deze iso-zakken zijn wel recyclebaar......Hergebruiken dus! Maar hoe organiseer je dat? Hoe krijg je ze terug zonder dat het geld gaat kosten?! Dat is de uitdaging!

vandaar het recycle programma waarbij de natuur, klant en Versvoer profijt hebben!

Het is een eenvoudig systeem. Spaar 5 iso-zakken. Deze 5 zakken gaan in een doos, je plakt deze dicht en meld dat je een recycle pakket klaar hebt staan. Je krijgt per email een verzendcode, waarmee je deze dan bij elk postkantoor of postkantoor punt gratis kan afgeven voor verzending.  Doe wel een briefje met je naam in de doos, want dan kan ik herleiden van wie de zakken afkomstig zijn. Als  het pakket  ontvangen en verwerkt is dan krijg je per mail een speciale code die je kan gebruiken bij je volgende bestelling! 

En als dank voor de medewerking krijg je € 5 van ons retour bij je volgende bestelling!