De natuur is belangrijk voor ons, dit zit in onze genen, daarom zijn wij overtuigd dat natuurlijke verse vlees voeding voor honden en katten de enige keus is die je kunt maken. Versvoer ontwikkeld zich verder maar de basis gedachten blijft overeind. Alles wat wij doen, doen we vanuit onze overtuiging dat “de natuur” centraal moet staan.

Dit betekent dat wij verpakkingsmaterialen als niet natuurlijk zien. Wij hergebruiken de verpakkingen van onze leveranciers weer als verpakkingen voor bezorgingen in de regio naar de klanten. Waarom nieuw als je kunt hergebruiken? Dat was onze gedachte. We ontlasten het milieu en besparen geld. Dit geld verdwijnt niet in onze broekzak maar gebruiken we voor verdere ontwikkelingen waarbij “de natuur” weer centraal staat.

We zaten nog met het feit dat wij voor de verzendingen veel karton en de speciale iso- zakken gebruiken. Het karton moet stevig zijn om de producten goed bij onze klanten te krijgen. Het transport vraag veel van het karton. De speciale iso -zakken voor het bevroren houden van de producten zijn vrij kostbaar. Jammer van de iso-zakken dat die maar 1 maal gebruikt werden. Deze iso-zakken zijn wel recyclebaar maar je kunt toch behoorlijk het milieu besparen als je iedere iso-zak driemaal kunt gebruiken. Hergebruiken dus! Maar hoe organiseer je dat? Hoe krijg je ze terug zonder dat het geld gaat kosten?! Dat is de uitdaging!

Wij hebben nu een recycle programma waarbij de natuur, klant en Versvoer profijt hebben!

Het is een eenvoudig systeem. Spaar 5 iso-zakken en bewaar de doos van je bestelling. De 5 zakken gaan in de doos, je plakt hem dicht en meld het bij ons dat je een recycle pakket klaar hebt staan. Je krijgt per email een verzendcode, waarmee je deze dan bij elk postkantoor of postkantoor punt gratis kan afgeven voor verzending. Als wij het pakket hebben ontvangen dan krijg je per mail een speciale code die je kan gebruiken bij je volgende bestelling! 

En als dank voor de medewerking krijg je € 5 van ons retour bij je volgende bestelling! 

Dat noemen wij WIN-WIN!!!