• Altijd vers
  • Thuisbezorgd
  • Oergezond
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis

Angst en of vuurwerk test mix OBV etherische olie

Merk:

3 verschillende samenstellingen die aanvullend kunnen werken of wellicht is er een duidelijke die jouw hond het fijnste vindt. Heb je meerdere dieren in huis dan is het altijd fijn dat je keus hebt uit verschillende soorten, want niet iedere hond reageert hetzelfde op deze. Deze mixen zijn niet speciaal bestemd of geschikt voor katten.


 Ik heb een besloten Facebook groep waarbij je meer kan meelezen over de inzet van etherische olie van Young Living bij tal van problemen, zowel mentaal als fysiek. Zoek even op "young living Petoil"


De mixen zijn samengesteld uit de olien die je ook in de startkit hebt zitten. Wil je deze mixen zelf maken, dan kan je de startkit via mij ook aanschaffen. 

€ 15,00

Je ontvangt 15 punt(en).

Angst en of vuurwerk  test mix OBV etherische olie

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

Met het team van Oliy Animals & Humans zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van de juiste mix voor honden met angsten.

In dit pakket zitten 3 verschillende soorten mixen in een pipetflesje flesjes die kan gaat uittesten. Het gebruik van etherische olien geven geen gewenning en je hoeft niet al weken van te voren te beginnen met aanbieden

Product info

  • Eliminatie dieet Ja
  • Type of product Droog

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. je kunt, inloggen of registreren